FNAF 2 APK 2021 – download free

v2.0.3

FNAF 2 apk on android-peli, joka perustuu pelin päähenkilön suojaamiseen, sinun on suojattava Freddy ja hänen läheiset paistinsa viisi päivää erilaisten turvallisuustyökalujen avulla, jotka ovat käytettävissäsi.
Download APK
5/5 Votes: 1
Version
v2.0.3
Updated
January 14, 2021
Requirements
Android 2.3 +
Size
107 MB

Report this app

Description

FNAF 2 APK on lyhenne sanoista Five Nights at Freddy’s. Se on eräänlainen peli, joka perustuu Freddyn ja hänen ystäviensä suojaamiseen viiden peräkkäisen yön ajan. Rullasi on vain huolehtia heistä ja suojata heitä loukkaantumiselta. Jos haluat nauttia kauhupeleistä, olet oikeassa paikassa. Koska sillä on paljon kauhutapahtumia, tapahtuu. Joten lataa FNAF 2 APK, jos olet rohkea.

Lisätietoja FNAF 2 APK 2021: sta

Lisäksi FNAF 2 APK: lla on paras grafiikka käyttäjille. Joten voit nauttia tästä pelistä paljon enemmän verrattuna muihin kauhupeleihin. Pelin teema on melko yksinkertainen ja mielenkiintoinen. Koska sinun täytyy huolehtia Freddystä ja hänen ystävastaan. Pohjimmiltaan sinun on suojattava heitä Freddyn kuuluisassa Family Pizzeriassa valvontakameroiden avulla.

Kaikki kamerat ovat käsissäsi ja voit hallita niitä. Mutta sinun turvallisuutesi on myös välttämätön, joten sinun on suljettava ovet sitä varten.

Mutta ovet vievät enemmän virtaa kuin valvontakamerat, joten varmista, että sinulla on jonkin verran virtaa. Pizzeriassa on joitain kauhurobotteja, ja sinun on suojattava niitä roboteilta. Joten tämä peli on yhdistelmä tiedettä ja kauhua, mikä tekee siitä mielenkiintoisemman.

Päivällä nämä robotit leikkivät lasten kanssa, mutta yöllä he käyttäytyvät kauhussa. Joten valmistaudu itsesi taistelemaan näiden robottien kanssa suojellaksesi itseäsi ja Freddyä.

FNAF 2 APK: n pääpiirteet

  • Se on ainutlaatuinen kauhupeli, joka sisältää robotteja pelottamaan sinua.
  • Roll on suojata Freddy ja hänen ystävänsä viisi yötä.
  • Siinä on maailman kehittynein grafiikka.
  • Valmistaudu itsesi robottien kauhuun pimeinä öinä.
  • Turvakamerat ovat käsissäsi, joten sinun on oltava valmis käyttämään näitä kameroita.

Viimeiset sanat

Jos haluat nauttia kauhupelien peloista, sinun on asennettava tämä sovellus nyt. Suojaa Freddyä robotteilta ja suojaa myös itseäsi tapokselta. Joten pelaa tätä peliä ja suojaa Freddyä voittaaksesi pelin. Anna pelin päättää, oletko tarpeeksi rohkea voittaaksesi sen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *