Fate/Grand Order (FGO) APK v2.2.0 – Download Free

v2.2.20

Fate / Grand Order on tieteiskirjallisuuteen perustuva peli. Tämän pelin teemana on suojella ihmisiä kaikenlaisilta vaaroilta ja myös puolustaa itseäsi tappamiselta, joten pelaa nyt.
5.0/5 Votes: 2
Developer
Aniplex Inc.
Version
v2.2.20
Updated
January 13, 2021
Requirements
Android 5.0 +
Size
80 MB

Report this app

Description

Fate / Grand Order on tieteiskirjallisuuteen perustuva videopeli. Se on paras roolipeli, ja täällä sinun on puolustettava ihmiskuntaa. Jos rakastat olla sankari, sinun on kokeiltava tätä peliä joka tapauksessa. Se on paras tapa hallita aikaa, jos olet kyllästynyt kotona. Koska se antaa sinulle mahdollisuuden tulla virtuaaliseksi supersankariksi.

Lisää Fate/Grand Order app

Tämän pelin tarina näyttää melko mielenkiintoiselta. Se alkaa näkymättömän alueen löytämisestä. Voitte kuvitella sen sellaisena kuin se ilmestyi ihmislajien laukaisemana. Chaldea kokeili kuutta polkua aikamatkalla. Salainen tauti, joka muuttaa todelliset ihmiset aaveiksi ja on vaarallinen asia. He voivat kuvata, tunnistaa ja poistaa aika-ajan singulariteetit vuorovaikutuksessa toimintojen kanssa.

Tämä peli sisältää Gatchan, joten voit käyttää niitä pelatessasi tätä peliä. Monet käyttäjät väittävät, että kohtalo / suuri järjestys on korkein Gatcha verrattuna muihin. Voit aloittaa tämän pelin ilmaisena pelaajana, mutta hitaasti, vähitellen voit rakentaa joukkueen, mutta sinun on rakentaa vahva joukkue. Kuka tahansa voi saavuttaa pääroolin tässä pelissä. Nauti ajastasi kohtalon / suuren tilauksen kanssa nyt ja ole virtuaalinen supersankari.

Tärkeimmät ominaisuudet Fate/Grand Order app

  • Eräänlainen rituaali, joka muuttaa ihmiset aaveiksi.
  • Pelaajien on oltava vuorovaikutuksessa, löydettävä, hävitettävä yksinäisyys puolustamaan itseään ja muita.
  • Tämän pelin tarkoituksena on suojella ihmismuotoja, ja se on sinun pääroolisi pelaajana.
  • Peruslause on taistella tulevaisuuden ja menneisyyden kanssa nykyisten ihmisten suojelemiseksi.
  • Chaldea yrittää tehdä aikamatkoja puolustaa ihmisiä tulemaan aaveiksi.

Viimeiset sanat

Lataa tämä hämmästyttävä peli nyt, koska sillä on kaikki sisältö, jonka kenenkään tarvitsee nauttia peleistä. Joten jos haluat viettää aikaa tehokkaammin, asenna tämä peli. Se on ainutlaatuinen ja perustuu sci-fi-tarinoihin. Olet nähnyt tällaisia ​​juttuja vain elokuvissa, mutta tässä tässä pelissä voit pelata heidän kanssaan. Joten hanki tämä peli nyt sivustoltamme ilmaiseksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *