Disclaimer

10 Mar, 2021 admin No Comments
Allapk.net on paras paikka Android-sovelluksille ja -peleille. Siinä on kokoelma kaikista uusista Android-sovelluksista. Jos haluat pääsyn näihin pehmeisiin tavaroihin, sinun on hyväksyttävä käyttöehdot.

Tekijänoikeus

AllAPK.net työskentelee kansainvälisten tekijänoikeuslain alaisuudessa. Kukaan ei voi muuttaa, muokata, pienentää, poistaa tai ladata sisältöä ilman AllAPK.net-sivuston omistajan lupaa. Tavaramerkkien ja tekijänoikeuksien omistus kuuluu myös tälle sivustolle.

Tavaramerkit

Olemme linkittäneet muita tuotteita verkkosivustoon, mutta ne ovat kyseisen tuotteen omistajan tavaramerkkejä. Muut sitten nämä tarjoamamme tuotteet, sisältö, palvelut ovat AllApk: n tavaramerkkejä.

Vastuun rajoitus

Allapk ei ole vastuussa mistään vahingoista, jotka voivat aiheutua, jos et noudata käyttöehtoja. Sinun vastuullasi on noudattaa sääntöjä tiukasti. Sivustomme ei vahingoita kenenkään tietoja tai laitteita. Allapk ei myöskään ole vastuussa mistään vahingoista, jotka sivustollemme lataamamme sovellukset voivat aiheuttaa. Koska nämä sovellukset eivät ole henkilökohtaista omaisuuttamme.

Sivuston käyttö

Allapk.net ei sisällä viruksia tai miehiä, mutta tälle sivustolle lataamamme ohjelmistot voivat vahingoittaa laitettasi. Nämä pehmeät tavarat eivät kuulu Allapk.net-sivustoon, joten emme ole vastuussa niiden vahingoista. Tarjoamme sovelluksia, jotka ovat käyttäjien tarpeita. Kuka tahansa voi ladata minkä tahansa sovelluksen Allapk.net-sivustolle. Se on ilmainen ja helppo ladata. Päivitimme sovelluksen versiot viikoittain. Toivomme, että yleisö löytää All APK: n ainutlaatuisena alustana Android-sovelluksille ja peleille
Tarjoamme tietoja Android-sovelluksista ja peleistä suoraan Internetistä. Internetissä on rajoittamaton data, joten emme takaa tietojen täyttä tarkkuutta. Mutta yritämme parhaamme tarjota sinulle tarkimmat tiedot, jotka ovat käytettävissä Internetissä.

Sekalaiset

All APK: lla on oikeus muuttaa, muuttaa tai muuttaa käytäntöjä ajan myötä. Tätä sopimusta johtaa Pakistanin hallitus. Näitä ehtoja hallitsee Pakistanin hallitus, joten kaikki käyttäjän ja All APK: n väliset toimet tehdään Pakistanin korkeimmassa oikeudessa.
Allapk.net luovuttaa tämän sopimuksen mukaiset oikeutensa kenellekään osapuolelle ilmoittamatta siitä kenellekään muulle. Kaikki oikeudet, joita ei ole mainittu yllä, pidätetään.

Comments closed.